Što je Montauk čudovište?

New York – Od kako je 13.srpnja na plaži Montauk, na Long Islandu pronađeno čudovište, ne prestaju medijska nagađanja o tome – što je zapravo to. U novinskim i web natpisima, američki mediji navode kako je riječ o vanzemaljcu, pa poklonika takve teorije ima jako puno.

Drugi, pak, u svojim mišljenjima navode kako je riječ o stvorenju iz dubine oceana, koje se na kopnu našlo uslijed tsunamija, iako takva pojava nije zabilježena već dugo vremena. Postoje i tvrdnje da je riječ o uginulom rakunu.

Dio medija tvrdi kako je riječ o dobro urađenoj fotografiji u photoshopu, iako se još čeka na preciznije izjave autorice fotografije dvadesetšestogodišnje Jenne Hewitt, koja je, kako se navodi, čudovište pronašla sa Rachel Goldberg i Courtney Fruin.

Tražile smo mjesto gdje bismo sjele kad smo primjetili ljude koji gledaju u nešto. Pristupile smo tom mjestu. Nismo znali što je u pitanju, ali kad smo vidjele, bile smo i zadivljene i šokirane u isto vrijeme, izjavila je Jenna.

Među znanstvenicima, naročito biolozima ima više teorija. No za sad, točnog odgovora što je Montauk čudovište, još nema.

Odgovori