Lovren poručio: ‘Sve se čovjeku može uzeti, osim posljednje od ljudskih sloboda – pravo na izbor stava’

Nakon brojnih napada koje je doživio jer je na Instagramu poručio Billu Gatesu: “Gotovo je, Bille. Ljudi nisu slijepi”, Dejan Lovren ponovno se oglasio.

“Sve se čovjeku može uzeti, osim posljednje od ljudskih sloboda – pravo na izbor stava u bilo kakvim danim okolnostima, pravo na izbor vlastitog puta”, napisao je Lovren, a prenio je portal Narod.hr.

Naime, Gates se na Instagramu zahvalio svim medicinskim radnicima u SAD-u i cijelom svijetu.

“Lovren je na Instagramu promovirao intervjue s ljudima koji iznose opasne tvrdnje da se koronavirus širi 5G mrežom i da će cijepljenje protiv virusa uključivati ugradnju mikročipova. Liverpoolov branič je uz snimke stavio komentare ‘Nećete nas ušutkati’ i ‘Nećete nas cenzurirati’ uz zahvale Ickeu i Buttaru. Lovren očito ne doživljava ono što se događa previše realno”, kritizirao je Lovrena Daily Mail.

Zanimljivo je da se posljednjih godina Gates javno puno manje bavi informatikom i operacijskim sustavima, a puno više pitanjem epidemija i cijepljenja. Štoviše, nedavno prije pojave korona virusa, povukao iz Odbora direktora Microsofta kako bi se mogao posvetiti temama pandemije i cijepljenja, ili kako Gates tvrdi – humanitarnom radu.

RPŽ/Narod.hr