K-Projekt

K-PROJEKT d.o.o. Žepče

 

Poduzeće K-Projekt d.o.o. Žepče utemeljeno je 1994. godine. Trenutno upošljava 49 radnika i u svom sastavu ima slijedeće organizacijske jedinice:

 

– Graditeljstvo-

 

Već 17 godina poduzeće diljem Bosne i Hercegovine izvodi sve vrste graditeljskih radova. Stručnost naših ljudi, zadovoljni kupci i uposlenici su naši aduti za uspješno poslovanje na tržištu. U ovoj organizacijskoj jedinici imamo i visokostručne ekipe za izvođenje svih vrsta instalacijskih radova: instalacije centralnog grijanja, vodovodne i kanalizacijske instalacije te elektro instalacije.

Izrada vrhunskih cementnih glazura, žbuka, krovopokrivačkih radova, keramičarskih i podopolagačkih radova, kamenopolagačkih radova, molerskih radova, fasaderskih radova, izrada armirano betonskih konstrukcija samo su neki od radova iz široke lepeze koje izvodimo. Po iznimno povoljnim uvjetima gradimo crkve, stambeno poslovne objekte, proizvodne hale, sportske dvorane, škole, obiteljske kuće i druge vrste građevina.

 

Iza našeg slogana “S PROJEKTOM DO USPJEHA“ nalaze se mnogi iznimno kvalitetno izgrađeni objekti od kojih se neki mogu ubrojiti u najuspješnija, najljepša i najfunkcionalnija građevinsko-arhitektonska rješenja u našoj državi.

 

Dokaz kvaliteta našeg sustava garantira i certifikat ISO 9001:2008 izdan za izgradnju objekata visokogradnje i izvođenje vodovodnih instalacija i instalacija centralnog grijanja od renomirane certifikacijske kuće DET NORSKE VERITAS.

 

– Trgovina instalacijskim materijalom-

 

U svojoj trgovini materijalom za centralno grijanje, vodovodno kanalizacijskim materijalom i opremom te elektro materijalom posjedujemo iznimno širok asortiman proizvoda po veoma povoljnim cijenama. Posebna pogodnost je dostava materijala na traženu adresu kao i ugradnja materijala uz prethodan besplatan izlazak na teren te davanje stručnih savjeta i izradu proračuna i ponuda od naših inženjera, tehničara i vrhunskih majstora.

 

– Trgovina auto dijelovima i servis vozila-

 

Bogato opskrbljena trgovina auto dijelovima, izuzetno suvremeno opremljen servis za popravku svih vrsta putničkih vozila te naši stručni automehaničari garantiraju vam vrhunsku, iznimno brzu i povoljnu popravku i servisiranje vaših automobila. Servis posjeduje suvremeni kompjuterski uređaj za geometriju trapa s četverostupnom dizalicom, moderni uređaj za punjenje i servisiranje klima na vozilima, kompletnu opremu za vulkaniziranje, moderne Hofmann-ove dizalice, najmoderniji digitalni „MAHA“ uređaj za ispitivanje amortizera, komplete „SINCO“ alata i dr. Ugrađujemo i vrhunska Pilkingtonova prednja, zadnja i bočna stakla….

 

– Tehnički pregled motornih vozila-

 

Poduzeće u svom sastavu od 2001. godine posjeduje i suvremeni tehnički pregled za sve vrste putničkih i teretnih motornih vozila. Tehnički pregled opremljen je opremom renomiranog njemačkog proizvođača „MAHA“. U objektu tehničkog pregleda nalazi se i ured CROATIA OSIGURANJA gdje se može nabaviti i polica osiguranja od auto odgovornosti kao i police svih drugih vrsta osiguranja ove poznate osiguravajuće kuće. Korisnici usluga našeg tehničkog pregleda u svako doba mogu besplatno provjeriti ispravnost kočnica, upravljačkog mehanizma te ispitati na modernom digitalnom stroju ispravnost svojih amortizera.

 

– Knjižara-

 

Već dugi niz godina u sastavu poduzeća posluje i bogato opremljena knjižara gdje osim nabave uredskog i školskog pribora i materijala možete dobiti i usluge fotokopiranja, uvezivanja kao i izraditi sve vrste cilindar ključeva i ključeva za automobile.

 

-Radiopostaja Žepče-

 

K-Projekt d.o.o. Žepče vlasnik je Radiopostaje Žepče koja svoj program 24 sata dnevno emitira na frekvenciji 95,9 Mhz. Program se putem portala postaja.ba emitira i u sve dijelove svijeta. Portal svakodnevno donosi mnoštvo informacija iz Žepča, BiH, Hrvatske, svijeta i sporta. Poseban uspjeh je što svakodnevno u 16.30 sati na valovima Hrvatskog radija, Glasa Hrvatske, možete slušati vijesti iz BiH koje priprema naša radijska kuća.

 

K-Projekt d.o.o. Žepče

Poslovni centar Xp

Luke bb

72230 Žepče

Centrala: 00387 32 888 018

Fax: 00387 32 888 018

Trgovina autodijelovima i servis vozila: 00387 32 884 040

Knjižara: 00387 32 883 143

Tehnički pregled: 00387 32 884 030

Radiopostaja Žepče: 00387 32 883 319

Web stranica: http://www.k-projekt.ba/

e-mail: k-projekt@tel.net.ba

Odgovori