ZDŽ: Raspisan Javni poziv za subvencioniranje plaća za travanj

Ministarstvo gospodarstva ZDŽ raspisalo je danas Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za odobrenje i dodjelu financijskih sredstava za subvencioniranje 100% najniže neto plaće za travanj 2020. godine.  

“Pozivaju se pravne i fizičke osobe registrirana za obavljanje djelatnosti na području ZDŽ, koja  ispunjavaju  uvjete definirane  člankom  2.  Zakona  o  poticanju  razvoja male privrede  („Službene  novine ZDŽ“,  broj:  7/16i  7/20), a kojima je naredbama donesenim od strane Federalnog stožera Civilne zaštite i Kriznog stožera Federacije Bosne I Hercegovine zabranjen  rad u travnju 2020. godine,  da  podnesu Zahtjev za odobrenje i dodjelu financijskih sredstava za subvencioniranje 100% najniže neto plaće za travanj 2020. godine definirane Općim kolektivnim ugovorom,u iznosu od 406,00 KM,” kaže se u ovoj obavijesti.

Javni poziv ostaje otvoren 25 dana od  dana  objave  na  web  stranici  ZDŽ, a krajnji rok za dostavljanje zahtjeva je  8. 6. 2020. godine.

Detaljne informacije možete pronaći na linku https://www.zdk.ba/javni-pozivi/item/8615-javni-poziv-za-prikupljanje-zahtjeva-za-odobrenje-i-dodjelu-finansijskih-sredstava-za-subvencioniranje-100-najnize-neto-plate-za-april-2020-godine

RPŽ/ZDŽ