Općina Žepče: Poziv poljoprivrednicama za dopunu dokumentacije

Iz Općine Žepče upućen je poziv poljoprivrednicima za dopunu zahtjeva za sufinanciranje proljetne sjetve. Dopis prenosimo u cijelosti:

“Pozivaju se poljoprivredni proizvođači općine Žepče koji su podnijeli zahtjev za sufinanciranje proljetne sjetve na koji je Općina Žepče aplicirala po Javnom pozivu Federalnog ministarstva za poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva broj: 01-04/2-549/2020 od 10.04.2020.godine, da svoje zahtjeve dopune s:

1.Originalnim ili ovjerenim kopijama fiskalnog računa kupljenog sjemena, mineralnog gnojiva i zaštitnih sredstava za izvršenu proljetnu sjetvu (odnosi se na poljoprivrednike koji iste nisu dostavili prilikom podnošenja zahtjeva ili su ih dostavili u neovjerenoj kopiji).

2.Potvrdom o aktivnom žiro računu (odnosi se na poljoprivrednike koji istu nisu dostavili ).

3.Poljoprivrednici koji su podnijeli zahtjev, a nisu upisani u Registar poljoprivrednih gazdinstva/klijenata, dužni su podnijeti zahtjev za upis u isti.

Rok za  navedeno je 29.05.2020.godine. Dokumantacija se dostavlja u Službu za gospodarstvo i financije općine Žepče- ured broj 12.

Prije isplate obračunatih troškova proljetne sjetve poljoprivrednici će biti obaviješteni o terminima svoga potpisivanja na krajnjoj listi korisnika koju Općina, zajedno s originalnim računima o kupovini repromaterijala, mora dostavitri Federalnom ministarstvu za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Županijskom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Po ovlaštenju općinskog načelnika

pomoćnik općinskog načelnika Namik Malićbegović, dipl.oec,” kaže se u ovom dopisu.

RPŽ/OŽ