Kinezi se odužili splitskoj tvrtki koja im je za vrijeme najveće krize poslala maske

maske zastitne

Sljedeća priča najbolje pokazuje da se dobro dobrim vraća, odnosno da u svim dijelovima svijeta postoje dobri ljudi koji žele pomoći.

Istinski junaci ove priče su djelatnici kineske tvrtke “Gree”, proizvođača klimatizacijskih uređaja i tvrtke “Deltron” iz Splita, distributera klimatizacijskih uređaja.

Kako bi se odužili tvrtki Deltron, koja je donacijom, prije mjesec i pol, u Kinu, u jeku najgore epidemije korona virusom u toj zemlji, poslala 40 tisuća zaštitnih maski, menadžment tvrtke “Gree” odlučio im je vratiti istom mjerom te u Hrvatsku, koja se upravo suočava s velikom korona krizom, poslati prvu pošiljku – maski.

“Naši poslovni prijatelji i partneri iz tvrtke Gree izvijestili su nas, prije nekoliko dana, da su nam poslali prvu pošilju maski, jer znaju da ih sada nedostaje u Hrvatskoj. Također su nas izvijestili kako će nam još poslati zaštitnih maski i to sukcesivno, odnosno kako ih budu nabavljali”, rekao je Mladen Drnasin, predsjednik Uprave tvrtke “Deltron, izvijestila je Slobodna Dalmacija.

RPŽ/SD