KŠC Don Bosco Žepče: Učenici će dobivati nastavni materijal putem interneta

KSC 03_14_2020

Ravnatelj KŠC “Don Bosco” Žepče don Milan Ivančević na službenoj stranici škole obavijestio je učenike i profesore o načinu odvijanja nastavnog procesa za vrijeme dvotjedne obustave, koja je uslijedila zbog zdravstvene situacije u zemlji vezane uz koronavirus.

“Poštovani roditelji, učenici, djelatnici, svi članovi školske zajednice KŠC-a „Don Bosco“ i zainteresirana javnosti,

U skladu s odlukama nadležnih vlasti, naša škola je od petka, 13. ožujka 2020. do daljnjeg  obustavila redoviti nastavni proces i od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. će naši učenici dobivati radne materijale, upute i zadatke putem interneta, radnim danima od 9 do 12 sati. U tom vremenskom okviru svi učenici i drugi mogu prema potrebi kontaktirati profesore, ravnateljstvo, pedagošku službu, tajništvo i knjižnicu.

Za svaki nastavni predmet će jedan put tjedno dobivati radne materijale, upute i zadatke, a u skladu s tjednim fondom sati tog nastavnog predmeta i novom prilagođenom rasporedu nastavnih predmeta po danima u tjednu.

Svima nam je zajednički cilj i interes školsku godinu privesti kraju u utvrđenim rokovima i s ostvarenim zacrtanim ciljevima. Uvjeti rada se mijenjaju ali ne i naši ciljevi. Zbog toga svi smo pozvani na odgovoran pristup radu, osobito naši maturanti koje ove školske godine završavaju srednjoškolsko obrazovanje.

Roditelje pozivamo na suradnju u praćenju izvršavanja školskih zadaća njihove djece kod kuće.

Najavljujemo za utorak, 17. ožujka 2020. sjednicu Vijeća roditelja na kojoj želimo čuti glas i mišljenje roditelja o novonastaloj situaciji.

Nadamo se da će se epidemiološka situacija brzo popraviti i da će se naši učenici vratiti u školske klupe. Stručnjaci tvrde da se ne trebamo bojati, a trebamo biti oprezni, izbjegavati javna okupljanja i putovanja. Odgovorno ponašanje svakog pojedinca je najbolji doprinos poboljšanju epidemiološke situacije.

Iskoristimo ovo vrijeme za osobnu izgradnju i napredovanje”, naveo je don Milan Ivančević, ravnatelj KŠC-a “Don Bosco” Žepče. 

RPŽ / KŠC