Razvojna agencije Žepče dobitnik međunarodnog priznanja za kvalitetu poslovanja

Raz 11_02_2020Razvojna agencija Žepče dobitnik je međunarodnog priznanja za kvalitetu poslovanja “Bisnode”, certifikata bonitetne izvrsnosti.

Za odlične poslovne rezultate koji su Agenciju iz Žepča svrstali u sami vrh bonitetno pouzdanih partnera, velike zasluge pripadaju direktorici Branki Janko. Ona je već deset godina, od osnivanja, direktorica Agencije.  

Janko je, rukovodeći Agencijom, razvila nekoliko instrumenata podrške poslovnom sektoru, i to kroz Centar za investitore i Centar poslovnih kompetencija Žepče. Projektima se razvijaju inovativni modeli poslovnih usluga i neformalnog obrazovanja, namijenjeni menadžmentu i zaposlenima na specifičnim poslovima u kompanijama, prvenstveno u sektorima tekstilne i drvne industrije.

Njen rad i trud radi unapređenja postojećih i razvoja novih inovativnih poslovnih usluga za mala i srednja poduzeća, a posebno start up i mikropoduzeća, prepoznat je i u široj društvenoj zajednici.

Kaže da je priznanje koje je dobila, dodatna motivacija za daljnji rad i postizanje još boljih rezultata.

Branka Janko po struci je diplomirani novinar, a uskoro će magistrirati na agroekonomici Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta u Sarajevu, prenosi Dnevni avaz.