U četvrtak počinje tradicionalni “Advent u Žepču”

Humanitarna akcija_AdventOvog tjedna u Žepču u središtu grada kod Doma kulture počinje već tradicionalni “Advent u Žepču” koji okuplja sve ljubitelje Božićnog ozračja. Advent u Žepču će trajati četiri dana od 19. do 22. prosinca a kao i svake godine svoj sadržaj će obogatiti i kućice na otvorenome s brojnim sadržajima.

Među onima koji će sudjelovati u žepačkom adventu ove godine je i Sindikat trgovine i uslužnih djelatnosti BiH koji zastupa prava radnika u ovom sektoru. Mladi ovog Sindikata će imati svoj humanitarni štand na kojem će prodavati kuhane kobasice, fritule i vino a sav prikupljeni novac bit će doniran za Dječji dom Egipat u Sarajevu. Dom Egipat zbrinjava djecu uzrasta do 18 godina koji nemaju uvjete za životnu skrb, koji su socijalno odbačeni ili pak nemaju staratelja koji bi ih uzdržavali a trenutno se njemu nalaze i tri osobe iz Žepča.

“Adventsko vrijeme je idealno za radost i sreću velikog broja ljudi i djece,  stoga Vas pozivamo,  da u  vrijeme trajanja “Adventa u Žepču“, dođete za naš štand i podržite ovaj plemeniti čin te time pomognemo onima kojima je to u ovo blagdansko vrijeme najpotrebnije”, poručuju  iz Sindikata trgovine i uslužnih djelatnosti BiH.