Loš početak sezone za žepačke malonogometaše

mnk zepce_20191104

Na otvaranju nove natjecateljske sezone MNK Žepče je na domaćem terenu uvjerljivo poražen od MNK Željezničar rezultatom 6:1. Tijekom prvog poluvremena koje je završilo golom prednosti za goste, 2:1, igra je bila gotovo u potpunosti izjednačena i ni po čemu se nije dalo naslutiti da će gosti ovako visokim rezultatom otvoriti sezonu.

U drugo poluvrijeme ekipa Željezničara ulazi s puno elana i koristi dekoncentraciju domaćina, te za kratko vrijeme povećava prednost na 5:1. Unatoč nastojanju domaćina da barem ublaži poraz, gosti do kraja još jednom pogađaju za konačni rezultat MNK Žepče – MNK Željezničar 1:6. Jedini pogodak za Žepče djelo je Nikole Tadića.

Iako je Željezničar zaista odlična ekipa, razlog za ovako visok poraz je svakako u činjenici da je MNK Žepče u novoj sezoni znatno oslabljen odlaskom najboljeg strijelca Marka Jukića u NK Zrinjski. Jučerašnjoj utakmice izostao je i Igor Rašić, koji je jedan od nositelja igre. Tijekom pauze Žepče se pojačalo brojnim mladim igračima koji će kako budu stjecali iskustvo sigurno dati puni doprinos igri i dobrim rezultatima.

U 2. kolu koje se igra narednog vikenda Žepčaci gostuju u Zenici kod MNK Neimar.

Postaja.ba (A.J.)