RK Žepče odigrao pripremnu utakmicu s Krivajom

rk zepce_20190902

U okviru priprema za nastupajuću sezonu RK Žepče je jučer u dvorani KŠC-u Don Bosco u Žepču ugostio zavidovičku Krivaju. Bit će ovo treća sezona za redom kako Žepče i Krivaja nastupaju u istom rangu natjecanja, u Prvoj ligi FBiH, s tim da Krivaja sve vrijeme vodi bitku za povratak u Premijer ligu BiH, dok Žepčaci uz stalni problem s odlaskom igrača u veće klubove i na studije u veće gradove, igraju zapaženu ulogu u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice.

Unatoč porazu 33:30 čini se da nakon susreta Žepčaci nisu nezadovoljni prikazanim. Na kraju prvog poluvremena RK Žepča je imalo prednost od dva pogotka, 14:12, ali su na kraju ipak slavili gosti.

Kod domaćina uz dobre nastupe vratara Jakova Šumića i Damira Stankovića, najistaknutiji su bili ovogodišnje pojačanje iz Doboja Slobodan Simić koji je postigao 11 golova, zatim Ante Dragičević i Sifet Hajdić s 5 pogodaka, te David Đerek s 3 gola. Za Žepče su još pogađali Alen Marković i Toni Knezović po 2 puta, Franjo Ravnjak i Alen Mujkanović po jednom, a za nastupili  su i Filip Ramljak, Marko Džambo i Krešimir Ramljak.

Kod gostiju Sinanović Edin, Amitović Amar i Smajilbegović Ajbin postigli su po 7 pogodaka, Dervenčanin Mirza 4, Almir Alić i Mirza Mehinagić po 3, a Faljić Adin pogađao je 2 puta. U sastavu Krivaje još su bili Omerović Ali-Muhamed, Talha Velagić, Bojan Grujičić, Dino Marušić, Faris Čolaković, Danis Kovačević, Safet Imamović i Amel Džamkić.

Do kraja ovog tjedna planirano je odigravanje uzvratnog susreta u Zavidovićima.

Postaja.ba (A.J.)