Poznati sudionici četvrtzavršnice malonogometnog turnira žepačkih mjesnih zajednica

turnir mz_20190805

Na malonogometnom turniru Mjesnih zajednica sinoć su igrani susreti osmine finala. Plasman u četvrtzavršnicu su izborile Papratnica, Begov Han, Radovlje, Bistrica i Željezno Polje, dok su prolaz ranije osigurale ekipe Viništa, Ljeskovice i Ljubne.

U prvom sinoćnjem susretu Papratnica je s dva pogotka Kristijana Ivešića i jednim Nikole Trogrlića svladala Gornju Ozimicu koja je pogotkom Osmana Bečića u 8. minuti povela 1:0. Bio je to i jedini zgoditak Gornje Ozimice.

Papratnica – Gornja Ozimica 3:1

Istim rezultatom Begov Han je svladao Čusto Brdo. Dvostruki strijelac u ovom susretu bio je Alija Bajrić. Strijelac trećeg pogotka za Begov Han bio je Kenan Grahić. Pogodak za Čusto Brdo postigao je Marin Vrbičić u 30. minuti.

Begov Han – Čusto Brdo 3:1

U susretu s čak 5 žutih kartona Bistrica je uvjerljivo 7:1 svladala Gornju Lovnicu. Rezultatska neizvjesnost trajala je prvih 20 minuta. Golom Andreja Bulajića u 8.minuti Bistrica dolazi u vodstvo da bi u 15. na 1:1 poravnao Danijel Martić. Autogolom Pavla Marjanovića Bistrica dolazi u vodstvo 2:1 i zatim počinju pobjednički niz do konačnih 7:1. Redom su mrežu Lovnice pogađali Marko Jorgić dva puta, Darijo Bulajić, Marcel Juraković i Davor Veselinović.

Bisrtica – Gornja Lovnica 7:1

Željezno Polje je svladalo Globaricu rezultatom 4:2. U 14. minuti susreta bilo je 2:0 za Željezno Polje a strijelac oba pogotka bio je Denis Hadžić. Marijan Lučić u 17. minuti smanjuje na 2:1 da bi samo minutu kasnije Denis Hadžić postigao svoj 3 pogodak na utakmici. Na 3:2 smanjuje Vlado Lučić samo minutu kasnije, da bi u 22. Denis Hadžić postigao svoj četvrti pogodak za konačnih 4:2.

Željezno Polje – Globarica 4:2

Razultatski najneizvjesniji susret odigrale su mjesne zajednice Ljubatovići i Radovlje. Radovljani su prolaz u četvrtzavršnicu izborili tek nakon izvođenja penala. Susret je u regularnom vremenu završio 2:2 a strijelci su bili Vedran Anđelić i Gabrijel Andrić, te Marko Lupić i Filip Relotić. Uspješniji u izvođenju kaznenih udaraca bilu su Radovljani i susret završava 5:4 u njihovu korist.

Radovlje – Ljubatovići 5:4 (2:2)

Večeras, utorak 6. kolovoza, su na rasporedu četvrtzavršne utakmice a sastaju se:

20:00 Vinište – Bistrica

20:45 Radovlje – Željezno Polje

21:30 Ljeskovica – Papratnica

22:15 Ljubna – Begov Han

Postaja.ba (A.J.)