FOTO: Načelnik Zovko upriličio prijeme za najuspješnije učenike

sk 1

Općinski načelnik Mato Zovko jučer je u dvorani Općinskog vijeća Žepče upriličio tradicionalne prijeme za učenike žepačkih osnovnih i srednjih škola koji su polučili dobre rezultate na općinskim, županijskim i federalnim natjecanjima.

Prvom terminu u 10:00 sati su nazočili učenici, odnosno ekipe koje su ostvarile dobre rezultate na sportskom natjecanju Dani školskog sporta u Žepču. Drugi prijem u 11:30 je bio za učenike koji su polučili dobre rezultate na općinskim, županijskim, federalnim te europskim natjecanjima iz matematike, fizika i stranih jezika, a treći termin s početkom u 13:00 sati je bio za učenike Glazbene škole “Katarina Kosača Kotromanić” Žepče koji su sudjelovali i postizali dobre rezultate na brojnim domaćim i međunarodnim natjecanjima. Općinski načelnik Mato Zovko je čestitao učenicima i nastavnicima i zahvalio što na ovako dobar način promoviraju Žepče. Svim učenicima koji su pojedinačno ili ekipno ostvarili zapažene rezultate su uručene i simbolične novčane nagrade.

Uz općinskog načelnika prijamu su nazočili pomoćnik općinskog načelnika Službe za opću upravu i društvene djelatnosti općine Žepče Ilija Barešić, predsjedavajući OV Žepče Muhamed Jusufović, stručna suradnica za poslove obrazovanja u Općini Žepče Jasminka Hodžić, te stručno-pedagoške savjetnice Diana Markanović i Jozefina Francelj Todorović.

{gallery}zepce/20191106_Prijemi_za_ucenike{/gallery}