Nevenko Grlić novi (stari) predsjednik Udruženja pčelara Žepče

pcelarka

Na u subotu, 23. veljače 2019., održanoj izbornoj skupštini žepački pčelari su odlučili da Nevenko Grlić ostaje predsjednik upravnog odbora Udruženja pčelara Žepče. Zadovoljni dosadašnjim radom pčelari su odlučili da i u naredne četiri godine Grlić kao predsjednik upravnog odbora voditi ovo udruženje. Uz njega potvrđeni su i mandati članovima upravnog odbora Nedžadu Mulabdiću, Vahdetu Kahrimanu i Asimu Malićbegoviću.

{gallery}zepce/20190226_pcelari{/gallery}

Također Petar Šumić ostaje tajnik udruženja, Husnija Prentić predsjednik skupštine, Jozo Đuzel i Mirko Radoš članovi nadzornog odbora, a Anto Lovrić i Nedžad Malićbegović članovi komisije za pregled pčela.

Predsjednik Nevenko Grlić se u ime vodstva udruženja zahvalio članovima na povjerenju, te kazao nekoliko riječi o trenutnom stanju i aktivnostima u protekloj godini kao i iznio smjernice djelovanja u narednoj.

Ovim povodom s tajnikom Udruženja pčelara Žepče Petrom Šumićem o skupštini ali i o drugim temama iz oblasti pčelarstva razgovarao je Davor Šupuković. Razgovor poslušajte na linku u nastavku.

{soundcloud}https://soundcloud.com/rpz_no1/petar-sumic-tajnik-udruzenja-pcelara-zepce-za-radiopostaju-zepce

{/soundcloud}

Postaja.ba (A.J.)