Tomislav Jukić i Josipa Adžić proglašeni najboljim sportašima

Tomislav Jukic_najbolji_sportasSinoć su u kino dvorani Doma kulture u Žepču svečano uručena priznanja najuspješnijim sportašima i sportašicama općine Žepče za 2018. godinu. “Kristalno sunce” je dodijeljeno u devet kategorija, a za najboljeg sportaša je proglašen Tomislav Jukić iz Rukometnog kluba Žepče, dok je Josipa Adžić iz Karate kluba Vitorija najbolja sportašica.

Za najuspješniju mladu sportašicu izabrana je Alma Maličbegović (KK Orlovik), a Toni Knezović (RK Žepče) proglašen najboljim mladim sportašem. Najuspješniji trener za 2018. godinu je Damir Hadžić iz NK Žepče, a juniorke KK Viktorija i seniori NK Žepče su proglašeni najboljim ekipama. Ljilja Slišković i Amir Spahić su najuspješniji sportaši s invaliditetom.

Posebna priznanja su dodijeljena Stolnoteniskom klubu, Planinarskom kluba “Vis”, Udruzi pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture, Ženskom odbojkaškom klubu, Nogometnom klubu povodom 100 obljetnice, Domu kulture i žepačkim medijima, među kojima je i Radiopostaji Žepče uručeno priznanje za promoviranje sporta u općini Žepče. Posthumno je nagrađen i preminuli trener OK Mladost Žepče Hamza Halilić – Ćevap.

Najbolji sposrtasi_2019

Ove godine nije bilo puno nominiranih za “Kristalno sunce”, pa je predsjednik Sportskog saveza općine Žepče Vlado Lučić, tijekom svog obraćanja ukazao na važnost ovog izbora u kojem svi sportaši imaju pravo sudjelovati i biti izabrani. Nazočnima se obratio i predsjednik Sportskog saveza Zeničko-dobojskog kantona Elvir Starčević koji je, pohvalivši dosadašnje uspjehe žepačkih sportaša, čestitao najboljima i poželio još uspješniju novu sportsku sezonu. Dodjelu priznanja “Kristalno sunce” najuspješnijim sportašima i sportašicama općine Žepče i ove godine je organizirao Sportski savez općine Žepče uz pokroviteljstvo općine Žepče.

postaja.ba (M.T.)