AUDIO: Samir Herić, urednik portala Svijet rukometa, za Radiopostaju Žepče komentirao tijek i prognozirao ishod SP u rukometu 2019.

svijet rukometa

Svjetsko rukometno prvenstvo ulazi u samu završnicu. Sutra će u polufinalu snage odmjeriti Njemačka i Norveška, te Danska i Francuska. Susreti su na rasporedu u 17:30 i 20:30. Hrvatska je pobjedom protiv Francuza s 23:20 osigurala borbu za 5. mjesto i kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju 2020.

Urednika jedinog specijaliziranog rukometnog potrala u ovom dijelu europe Svijet rukometa Samir Herić je za slušatelje RPŽ-a prokomentirao dosadašnji tijek događanja na prvenstvu. Osvrćući se na nastupe hrvatske reprezentacije nekoliko riječi je kazao i o susret s Njemačkom koji je zbog prigovora od strane Hrvatske na suđenje privukao veliku pozornost. Istaknuo je kao je po njemu, da bi se smanjio mogući utjecaj sudaca na tijek susreta, neophodna dorada rukometnih pravila. Tko je njegov favorit za zlatno odličje, ali i druge zanimljive pojedinosti koje je tijekom prvenstva zamijetio ovaj veliki rukometni poznavatelj saznajte u razgovoru koji možete poslušati na linku ispod. S njim je razgovarala Marina Tadić.

 {soundcloud}

https://soundcloud.com/rpz_no1/urednik-portala-svijet-rukometa-samir-heric-za-radiopostaju-zepce-komentirao-sp-u-rukometu{/soundcloud}

Postaja.ba (A.J.)