Općinski načelnik Mato Zovko upriličio tradicionalni božićno novogodišnji prijam

domjenak 2018

Jučer je u Gradskoj kavani u Žepču općinski načelnik Mato Zovko za brojne uzvanike iz sfere politike, gospodarstva, društvenog života, sporta i brojne druge goste upriličio tradicionalni božićno novogodišnji prijam.

Čestitajući katolicima i vjernicima pravoslavne vjere Božić, i zažellevši svima sretnu, miru i stabilnu 2019. godinu, načelnik se posebno zahvalio žepačkim poduzetnicima na naporu koji su uložili kako bi se očuvalo svako radno mjesto i otvorila nova. Također je naglasio da je općina Žepče u 2018. godini, godini koja je protekla u znaku obilježavanja 560. obljetnice od prvog pisanog spomena imena Žepče, realizirala brojne projekte čija je ukupna vrijednost rekordnih, gotovo 5,5 milijuna maraka a sve s ciljem poboljšanja životnih uvjeta na području općine. Iz općinskog proračuna uloženo je 1,3 milijuna KM u projekte za poticanje samozapošljavanje, rješavanja stambenih pitanja mladih, projekte iz oblasti kulture, školstva i niz drugih aktivnosti kako bi se mladi zadržali u Žepču.

Okupljene je s nekoliko riječi pozdravio i dekan Žepačkog dekanata vlč. Predrag Stojčević. Uz čestitke za Božić i Novu godinu zaželio je da mir zavlada u svim srcima i obiteljima i da mir bude putokaz života.

U glazbenom dijelu nastupio je Josip Tirić.

domjenak 2018_2

Postaja.ba (A.J.)