Potpisan ugovor o sufinanciranju projekta kojim će se završiti fasaderski radovi na Domu kulture u Žepču

mato i_jozaJučer su načelnik općine Žepče Mato Zovko i ministar Ministarstva prostornog uređenja FBiH Josip Martić potpisali Ugovor o sufinanciranju projekta „Utopljavanje Doma kulture u Žepču- fasaderski radovi“.

Potpisanim Ugovorom Ministarstvo se obvezalo sufinancirati nastavak radova na utopljavanju Doma kulture u iznosu od 15.000,00 KM, a općina Žepče prema istom ugovoru osigurat će sredstva u iznosu od 12.003,51 KM, što ukupno iznosi 27.003,51 KM.

Ministarstvo je do sada sudjelovalo u sufinanciranju sa iznosom od 50.000,00 KM, a općina Žepče sa 25.806,75 KM, što ukupno iznosi 75.806,70 KM, stoji na službenoj stranici općine Žepče.

Potpisivanjem ovog ugovora fasaderski radovi na Domu kulture bit će završeni u cijelosti. Načelnik Zovko se zahvalio ministru na suradnji i sufinanciranju ovoga projekta, a ministar Martić je naveo kako je u posljednje četiri godine bilo mnogo partnerskih projekata između općine Žepče i Federalnog ministarstva prostornog uređenja te je iskazao zadovoljstvo što su svi uspješno realizirani.