KK Viktoria Žepče uspješno nastupio na Dodoj open-u

viktoria doboj_open_2019

Članice i članovi KK Viktoria iz Žepča su se sa jučer održanog turnira Doboj open, natjecanja koje je ove godine okupilo preko 600 natjecatelja iz 49 klubova vratili okićeni sa 6 zlatnih, 4 srebrna i 5 brončanih odličja.

 

U disciplini Kate prvo mjesto pripalo je Mihaeli Kajić u pojedinačnoj, te Adni Selimović, Ivi Pavlović i Sari Bulajić za zajednički nastup u ekipnoj konkurenciji.

Drugo mjesto u istoj disciplini, pojedinačno, zauzeli su Adna Selimović i David Pavlović dok su se na treće mjesto, pojedinačno, plasirale Iva Pavlović i Sara Bulajić.

Četiri zlatna odličja u disciplini Borbe pojedinačno osvojili su Franka Ravnjak, Asja Begunić, Ivana Jakić i Nikša Šimičić, srebro su osvojili Tijana Pavlović i Stjepan Batarilo, a Iva Pavlović, Adna Selimović i David Ivandić u istoj disciplini, ponijeli su brončana odličja.

Narednog vikenda KK Viktorija će nastupiti na turnirima u Tuzli i Banjoj Luci, dok će za Leonoru Jakić, Klaru Mrkonjić, Mateu Radić, Josipu Adžić i Frančesku Jakić uslijediti završne pripreme za Balkansko prvenstvo koje će se od 29. studenog do 2. prosinca održati u Dubrovniku.

{gallery}zepce/20181119_viktoria{/gallery}

Foto: KK Viktoria

Postaja.ba (A.J.)