U rad puštani infrastrukturni objekti u Novom Naselju i Adžama

novo naselje_cesta

U srijedu 25. rujna 2018. u MZ Adže načelnik općine Žepče Mato Zovko i predsjednik MZ Adže Dragan Tomić u rad su pustili novoizgrađenu uličnu rasvjetu. Općina Žepče je uložila 25 000,00 KM a projekt su financijski podržali mještani Adža i Elektroprivrede HZ HB.

Ovom prigodom općinski načelnik Mato Zovko je najavio nastavak ulaganja na području općine vodeći računa o ravnomjernom razvoju cjelokupnog prostora općine Žepče.

Dan ranije, u ponedjeljak, presijecanjem vrpce koje su obavili općinski načelnik Mato Zovko i predsjednica mjesne zajednice Novo Naselje Jelena Kramenjaš, u ovoj mjesnoj zajednici puštana je u promet novouređena ulica u dužini 120 metara. Sredstava za asfaltiranje prometnice, nogostupe i odvodnju oborinskih voda u iznosu od 50 000, KM osigurali su Kantonalna uprava civilne zaštite i Općina Žepče.

Otvaranju spomenutih objekata uz mještane mjesnih zajednica Adže i Novo Naselje nazočili su i ministar prostornog uređenja u Vladi FBiH Josip Martić, izaslanici u Parlamentu FBiH Ivo Tadić, Damir Jukić i Oliver Radoš i ministarstva financija ZDK Andrej Kajić

Postaja.ba (A.J.)