U finalu turnira mjesnih zajednica općine Žepču u malom nogometu igrat će Bistrica i Željezno Polje

turnir MZ_2018_zavrsnica2

Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče koji organizira općinski Sportski savez, a na kojem je ove godine sudjelovalo 20 mjesnih zajednica, došao je do samog kraja. Dvije najbolje ekipe koje su kroz skupinu a potom i kroz eliminacijske susrete izborile nastup u finalu su Željezno Polje, prošlogodišnji pobjednici turnira, i Bistrica. One će večeras u 21:30 odigrati meč za titulu ovogodišnjeg šampiona. Za treće mjesto u 20:00 sati borit će se ekipe mjesnih zajednica Tatarbudžak i Lug Brankovići.

Za prolazak u finale u sinoć odigranim susretima Željezno polje je deklasiralo MZ Lug Brankovići rezultatom 11:0, a u susretu Bistrice i Tatarbudžaka pobjednik je odlučen tek nakon izvođenja kaznenih udaraca. U regularnom vremenu za rezultat 1:1 golove su postigli Bruno Pejinović i Nikola Tadić, a rezultat nakon izvođenja penala bio je 3:2 za Bistricu.

U ekipi Željeznog Polja Nasir Hodžić i Denis Hadžić postigli su po 3 pogotka, Armin Tutnjić 2, a mrežu Brankovićana po jednom su tresli Ibrahim Aganović, Mustafa Mandžuka i Bekir Okanović.

Program završne večeri počinje u 20:00 sati susretom za treće mjesto između Tatarbudžaka i Lug Brankovića, potom će u 21:00 sat veterani NK Žepče pokazati svoje (nekadašnje) nogometno znanje, a u 21:30 susret za prvo mjesto odigrat će Bistrica i Željezno Polje. Program završava proglašenjem najboljih pojedinaca i ekipa, te podjelom odličja.

Postaja.ba (A.J.)