Večeras je započeo 8. Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče

otvaranjeturnira 2Večeras je u organizaciji Sprotskog saveza općine Žepče na gradskom poligonu svečano otvoren 8. Malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče.

Predsjednik SSOŽ Vlado Lučić u uvodnom dijelu je pozdravio sve nazočne, i kazao nekoliko riječi o samoj organizaciji koja je prethodila ovom otvaranju. Istaknuo je kako se ove godine prijavilo manje ekipa, ali to ne znači da će ugođaj na turniru biti slabiji nego prethodnih godina te pozvao igrače na fer i korektnu igru kao i sve gledatelje da budu podrška ekipama sve do kraja turnira. Ove godine načelnik općine Žepče Mato Zovko nije nazočio otvaranju radi ranije preuzetih obveza, već je presjedavajući OV Žepče Muhamed Jusufović u njegovo ali i u svoje osobno ime rekao nekoliko riječi dobrodošlice, poželio dobru igru svima i proglasio turnir otvorenim. Nakon pozdrava i uvodnih riječi fotografirale su se ekipe koje će prve zaigrati, a zaigrali su prošlogodišnji pobjednici turnira, ekipa Željezno Polje, i Vitlaci a slavila je ekipa iz Željeznog Polja rezultatom 6:1. U drugom susretu večeri snage su odmjerili  Vinište  i Gornja Ozimica. Susret je završilo rezultatom 3:1 u korist G. Ozimice. U trećem susretu sastale su se Ljubna i Lug Brankovići. Publika je imala priliku vidjeti 10 pogodaka od čega je 6 završilo u mreži MZ Lug Brankovići. Ljubna – Lug Brankovići 6:4, dok susret između Selišta i Čustog Brda nije odigran.

Turnir se nastavlja u četvrtak, kada se sastaju Lovnica – Ljeskovica, Želeća – Globarica, Preko – Papratnica i Begov Han – Tatarbudžak. Prvi susret na tasporedu je u 20:00 sati.

{gallery}zepce/20180718_otvaranjeturnira{/gallery}

postaja.ba (M.T.)