Svečano otvoreni Dani maline i meda Žepče 2018.

med i_maline_01Danas s početkom u 10:00 sati na Gradskoj tržnici u Žepču upriličen je tradicionalni sajam domaćih poljoprivrednih proizvoda, 3. “Dani maline i meda” Žepče 2018.godine.

Sajam na kojem sudjeluje preko osamdeset izlagača, otvorio je načelnik općine Žepče Mato Zovko s par riječi pozdrava i čestitki svim izlagačima te sa željom da i dalje budu ustrajni u svom radu i proizvodnji. Nazočnima se obratila i direktorica RAŽ-a Žepče Branka Janko, direktor firme Bosnaplod Brčko portužnica Žepče, predsjednik udruge pčelara Žepče Nevenko Grlić te predsjednik zadruge malinara Emir Tutnjić. Svi oni su uputili čestitke proizvođačima i poželjeli im daljnji uspješan rad.

Danas su u Žepču bila poduzeća, poljoprivredni obrti, zadruge i udruge/udruženja poljoprivrednika iz Sarajeva, Banjaluke,Vareša, Maglaja, Špionice-Srebrenika, Zavidovića, Zenice, Breze, Tuzle, Brčkog, Lukavca, Novog Travnika,Kozarske Dubica, Gračanice, Laktaša, Prnjavora, Koraja, Lukavice, Teslića, Visokog, Donjeg Vakufa, Doboj Juga, Živinica i domaćina iz Žepča

Na današnjem sajmu veliki broj izlagača pokazao je svoje proizvoda a veliki broj posjetitelja mogao je kušati mnogo lijepih likera, vina, sokova, džemova, kolača, meda i proizvoda od meda te kupiti razne kozmetičke pripravke. Samo neke danas izložene artikle možete pogledati u našoj fotogaleriji:

{gallery}zepce/20180714_medimaline_2018{/gallery}