Armani pobjednik 8. veteranskog malonogometnog turnira u Žepču

armani turnir_2018

Ekipa Armani je pobjednik 8. humanitarnog malonogometnog turnira završenog sinoć u Katoličkom školsko centru Don Bosco u Žepču. U finalnom meču svladali su Papratnicu rezultatom 5:3. Treće mjesto zauzela je ekipa Caffe bar disco club Enigma koja je u meču za treće mjesto s 3:1 svladala ekipu Josip Blek Jopa.

 

{gallery}zepce/20180612_turnir{/gallery}

Armani i Papratnica su u finalu prikazali odličnu igru. Povela je Papratnica preko Slavena Radoša u 9 minuti. Uslijedila je prilika na drugoj strani, ali Nikola Trogrlić izbacije loptu iz nabranjene mreže. Najbolji igrač turnira Goran Jurić u 14. minuti poravnava a dvije minute kasnije Mario Spajić spretno petom postiže pogodak za vodstvo Armanija. Bio je to i rezultat s kojim se otišlo na odmor da bi Damir Berešić u 4. minuti nastavka povećao vodstvo Armanija na 3:1. U istoj minuti Nikola Trogrlić postiže pogodak za Papratnicu i vraća susret u rezultatsku neizvjesnost, a Karlo Kosić ubrzo i poravnava na 3:3. Uslijedile su prilike na obje strane, a jednu takvu u gol pretvara Ivan Miličević za vodstvo Armanija 4:3. Udarac Drage Lupića u 32. minuti Miličević blago skreće u mrežu najboljeg vratara na turniru Ivice Spajića. Pobjedu Armanija potvrdit će svojim drugim pogotkom Mario Spajić u zadnjoj minuti susreta.

U trećem finalu za redom Armani je zasluženo došao do titule pobjednika. Radi se o jednoj od najkonstantnijih ekipa na turniru. Svih 8 godina igranja turnira su u samom vrhu. Odličje za najboljeg igrača također je pripalo članu njihove ekipe Goranu Juriću, kao i ono za najstarijeg igrača. Tu titulu ponio je njihov vratar Drago Jukić. Papratnici je osim drugog mjesta pripala i nagrada za najboljeg vratara koju je opravdano ponio njihov čuvar mreže Ivica Spajić.

Lanjski šampion, ekipa Enigma, je u meču za treće mjesto bila uspješnija od Josip Blek Jope. Najbolji strijelac turnira Bojan Tomas, 10 postignutih golova, načeo je mrežu Viništana već u 1. minuti susreta. Izgledne prilike imale su obje ekipe ali mreže miruju do zadnje minute poluvremena kada Dario Jukić poravnava rezultat. Enigma je bila bolja u drugom poluvremenu i golovima Dragana Tomasa i Bernarda Adžića osigurava treće mjesto.

Najsimpatičijim igračem turnira proglašen je Ivan Međugorac Krates a nagrada za Fair play Stipo Barbarić Šiš pripala je ekipi Ljubne.

Postaja.ba (A.J.)