Završna priredba u vrtiću don Ivica Čondrić

zavrsna priredba4U srijedu, 6. lipnja 2018. godine u dječjem vrtiću don Ivica Čondrić u Žepču održana je završna priredba.

Uz 70ak djece, odgajateljice i djelatnike ove ustanove kao i ravnatelja Predraga Stojčevića, priredbi se pridružio i nemali broj roditelja i prijatelja koji su sjedili u publici. Mališani su se, po grupama u kojima inače obitavaju, predstavili različitim izvedbama, a na kraju je 24 djece velike grupe primilo diplome koje simbolično označavaju kraj boravka u vrtiću i početak školskog razdoblja.

Tako je na početku priredbe ravnatelj vrtića vlč. Predrag pozdravio sve nazočne i zaželio ugodne trenutke svim posjetiteljima u publici. Ni kiša koja je kratko padala nije omela mališane u izvedbenim točkama, a tete su, uz divnu dekoraciju dvorišta i pozornice, cijelo vrijeme bodrile djevojčice i dječake u izvedbenim točkama. Djeca velike grupe uputila su pozdrav dobrodošlice, a sva djeca su pjevala „Veselu pjesmu“. Nika i Manuel su kazali nešto o slatkoj ljubavi, a najmlađa grupa pokazala je od koga je to medo krao med. Zašto truba nije htjela svirati kazali su Mateo i Gabriel, a odmah nakog toga djevojčice srednje grupe izvele su Bam Ba Lu ples. Dva Karla, Dominik i Leon su recitacijom kazali kako će biti dobri iz inata, nakon čega su djeca srednje grupe zaplesala ples Lijene Anke.

{gallery}zepce/20180606_zavrsnapriredba{/gallery}

Do kraja predstave djeca su izvela još nekoliko plesova i igrokaza, a na kraju velikoj grupi u pjesmi i plesu pridružila se i vjeroučiteljica sestra Slavica Tubak. Za slušatelje Radiopostaje Žepče djevojčica Lorena Udovičić izrecitirala je pjesmicu pod nazivom „Bajka”. Nakon završnih riječi ravnatelja nazočni su se nastavili družiti uz domijenak.

Ovom prilikom tete iz vrtića podsjećaju roditelje da je 16., 17. i 18 srpnja od 10:00 do 12:00 sati upis djece u novu godinu boravka u vrtiću.

{soundcloud}https://soundcloud.com/rpz_no1/lorena-udovicic-recitira-pjesmu-bajka{/soundcloud}



postaja.ba (M.T.)