Otvorena izložba radova korisnika Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama u Žepču

njers 01

Danas s početkom u 11:00 sati u galeriji Ljerke Njerš u Žepču otvorena je izložba ručnih radova, Naš čarobni svijet, korisnika Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama.

Ova izložba je jedna od manifestacija ovogodišnjeg Žepačkog ljeta a cijeli naredni tjedan, svaki radnim dan, sve do 14. lipnja, naši sugrađani će moći pogledati izložbu od 11:00 do 13:00 sati.

Miroslav Ilić, direktor JU Dom kulture Žepče i organizator izložbe je na samom početku današnje manifestacije pozdravio nazočne te kazao da je ovo tek druga godina kako se izložba organizira ali da se nada da će prerasti u tradicionalnu manifestaciju. Također je naglasio da je izložba prodajnog karaktera te da će sva prikupljena sredstva ići korisnicima Centra za njihov daljnji rad i stvaranje novih umjetničkih dijela.

Eldina Huselja je ispred Centra za djecu i odrasle s posebnim potrebama uz pozdrav nazočnima poželjela da posjećenost izložbi tijekom tjedan bude još veća. Ona je naglasila da su sva ova djela rukotvorine korisnika Centra i njihov izraz umjetnosti te da su rađena s velikom ljubavlju i velikim naporima. Također je kazala da im nije toliko bitno koliko će se novca prikupiti nego da se vidi ono što korisnici Centra rada i kao izražavaju svoje osjećaje i misli. Također je zahvalila općini Žepče na konstantnoj podršci njihovom radu. Na kraju je uz par riječi pozdrava i čestitke korisnicima Centra na lijepim djelima, načelnik općine Žepče Mato Zovko službeno otvorio izložbu a gosti su uz razgledanje mogli i kupiti željene rukotvorine. Neke od njih možete vidjeti u našoj fotogaleriji:

{gallery}zepce/20180607_ljerkanjers_2018{/gallery}