Započeo 8. po redu turnir u malom nogometu „Sv. Ante” Žepče 2018

turnirsvante3Sinoć je na terenu s umjetnom podlogom u KŠC-u „Don Bosco” Žepče odigravanjem prvih utakmica započelo osmo izdanje malonogometnog veteranskog turnira „Sv. Ante”.

Na samom početku, ravnatelj KŠC-a don Milan Ivančević, pozdravio je sve nazočne i svečano otvorio turnir riječima koji, kako sam kaže, uključuje tri vrlo važne vrijednosti – ljubav prema sportu, ljubav prema nacionalnimi domovinskim kao i vjerskim vrijednostima.

Turnir je kao i svake godine humanitarnog karaktera te je stoga don Milan pozvao sve koji žele i mogu sudjelovati svojim prilozima da to i učine te pozvao natjecatelje na fer i korektnu igru bez ružnih riječi.

U čast poginulim braniteljima HVO-a, turnir koji je posvećen sjećanju na njih, don Milan je zajedno s nazočnima izmolio kratku molitvu iza koje su zaigrale prve ekipe, a sastale su se ekipe Feniks Sokol i Josip Blek Jopa. Prvi susret večeri završio pobjedom gostujuće ekipe a bilo je 2:4 u borbenoj i zanimljivoj utakmici.

turnirsvante1turnirsvante2

Sljedeći su se sastali Ljubna – Profil Isolation Pro 9 gdje su također gosti odnijeli pobjedu rezultatom 1:4. Zatim su se sastale ekipe Lovnice i Šeraca gdje su Šerci bili bolji golom razlike, a bilo je 2:3. Zadnji susret večeri obilježila je utakmica između HVIDRe i Universidada de Čika. HVIDRA nije upisala ni jedan pogodak pa su igrači Universidada de Čike slavili s 0:2.Organizatori su KŠC i Žepački dekanat, a jedan od suorganizatora zadužen za sportske pripreme Goran Brašnić poziva sve da dođu posjetiti utakmice koje slijede i da se zabave.


Sljedeće utakmice igraju se večeras, a raspored je sljedeći:

Subota 2. lipnja

19:30   Enigma           : Maxi Ožujsko

20:15   Papratnica      : Armani

21:00   Josip Blek Jopa : Profil Isolation Pro 9

21:45   Feniks Sokol    : Ljubna

{soundcloud}

https://soundcloud.com/rpz_no1/razgovor-06-01-18-don-milan-i-brasnic{/soundcloud}