FK Goražde s 1: 0 slavio na gostovanju u Žepču

nk zepce_gorazde_2018_01

Lider na ljestvici Druge nogometne lige Federacije u skupini Centar FK Goražde je u nedjelju 20. svibnja 2018. na gostovanju u Žepču svladao domaću ekipu rezultatom 1:0. Goraždani su tako iako s minimalnom pobjedom prekinuli niz dobrih igara NK Žepče.

Priliku da povedu imali su Žepčaci u 10. minuti kada Martinović ne uspijeva realizirati izglednu priliku nakon čega je uslijedila kontra gostiju. Domaćini uspijevaju izbaciti loptu u korner  nakon kojeg gosti postižu, pokazat će se kasnije, jedini zgoditak na susretu. Nakon vodstva gosti su se više posvetili čuvanju vlastitog gola i bez većih problema su u tome uspijevali. U 80. minuti malobrojna Žepačka publika je na nogama nakon što je u šesnaestercu gostiju srušen Marko Jorgić no sudac je smatrao da nije bilo prekršaja za najstrožu kaznu. Bilo je to ujedno i posljednje uzbuđenje na susretu.

Slijedeće 28. kolo na rasporedu je već u srijedu 23. svibnja a NK Žepče je slobodan. Susreti 29. kola igrat će se u subotu 26. i nedjelju 27. svibnja a Žepče će kod kuće snage odmjeriti s Moševcem. Zatim će u srijedu 30. svibnja gostovati u Olovu gdje će s FK Stupčanica odigrati susret četvrtzavršnice Kupa ZDK.

Postaja.ba (A.J)