Peta državna izložba pasa CAC Žepče 2018. održat će se u subotu 19. svibnja

izlozba pasa_zepce22

Kinološki savez Herceg Bosne i Kinološki klub Tornjak iz Žepče organiziraju u subotu 19. svibnja 2018. u krugu Katoličkog školskog centra Don Bosco u Žepču 5. državnu izložbu pasa za dodjelu kandidatura za prvaka u ljepoti CAC Žepče 2018. Izložba počinje u 13:30 dok će izlagači i posjetitelji sat ranije moći ući na prostor održavanja izložbe. Izložba je otvorena i za izlagače izvan BiH pa se očekuje i dolazak sudionika iz inozemstva.

Četveročlani ocjenjivački žiri sačinjavaju renomirani svjetski suci s dugogodišnjim iskustvom a to su Miodrag Vreteničić tajnik Kinološkog saveza Crne Gore, Zlatko Kraljić iz RH, sudac s tridesetogodišnjim iskustvom, Nebojša Nešo Švraka iz Gradiške koji je mnogima poznat i kao pjevač i zabavljač, te Vinko Biletić iz Viteza koji će ocjenjivati lovačke pasmine pasa.

Radi usklađivanja kataloga izložbe izlagači mogu sudjelovanje svojih pasa na izložbi prijaviti najkasnije do 14. svibnja preko internetske stranice Kinoškog saveza Herceh Bosne gdje će popuniti odgovarajući prijavni obrazac ili osobno kod Perice Jukića, predsjednika saveza.

Kotizacije za sudjelovanje na izložbi mogu se uplatiti na žiro račun Kinološkog kluba Tornjak kod Unikredit banke broj 3383102255810383 ili na račun Kinološkog saveza Herceg Bosne broj 3382202200494141, u istoj banci.

Više detalja o ovogodišnjoj izložbi, koja će sudeći prema dosadašnjem iskustvu, privući veliki broj izlagača i posjetitelja za Radiopostaju Žepče otkrio je predsjednik Kinološkog saveza Herceg Bosne Perica Jukić a razgovor možete poslušati u subotu 12. travnja u 9:00 sati i reprizno u 21:00 sat na frekvenciji Radiopostaje Žepče 95,9 MHz.

Postaja.ba (A.J.)