Rukometni turnir “Rukomet u srcu 2018” započinje uskoro

turnir-rukomet-u-srcu 2018_zepce

Organizacijski odbor 5. Međunarodnog rukometnog turnira „Rukomet u srcu“ privodi posljednje pripreme pred početak turnira Rukomet u srcu 2018. Žepče-Zavidovići Maglaj.

Ove godine turnir će ugostiti preko 900 mladih rukometaša iz šest zemalja regije a najzvučnije ime sigurno je RK Telecom Veszprem iz Mađarske. Turnir se ove godine odigrava u dvije kategorije, selekcije 2004. godište i mlađi te 2002. godište i mlađi.

Osim gradova domaćina Zavidovića, Žepča i Maglaja, na turniru će sudjelovati sljedeće ekipe: RK Perper Cetinje, RK Gračanica Gračanica, RK Sloboda Tuzla, RK Kozara MP, RK Metković, RK Petrinja, RK Borac Banja Luka, RK Izviđač Ljubuški, RK Lokomotiva Brčko, RK Veszprem Telecom, RK Zagreb PPD, RK Jeruzalem Ormož, RK Bosna Visoko, RK Crvena Zvezda, RK Sloga Doboj, RK Novi Beograd. „Rukomet u srcu“ ove godine na rasporedu je od 20. do 22.04.2018. godine.Poznate su i skupine:

Selekcije 2004. godište i mlađi:

Skupina A: RK Perper Cetinje, RK Gračanica, RK Sloboda, RK Kozara MP, RK Krivaja

Skupina B: RK Metković, RK Novi Beograd, RK Borac BL, RK Izviđač, RK Lokomotiva

Skupina C: RK Veszprem Telecom, RK Zagreb PPD, RK Petrinja, RK Bosna Visoko, RK Maglaj

Selekcije 2002. godište i mlađi:

Skupina A: RK Crvena Zvezda, RK Perper Cetinje, RK Sloga Doboj, RK Kozara MP, RK Krivaja

Skupina B: RK Metković, RK Borac BL, RK Izviđač Ljubuški, RK Sedmerac Sarajevo, RK Žepče

Skupina C: RK Veszprem Telecom, RK Zagreb PPD, RK Petrinja, RK Lokomotiva, RK Maglaj

Svi susreti sa turnira „Rukomet u srcu“ biti će direktno emitirani putem video linka, tako da će svi oni koji budu spriječeni posjetiti neku od ove tri dvorane, imati mogućnost pratiti susrete. Novost od ove godine je da će se turnir „proširiti“ i na Šeher, malo mjesto između Žepča i Maglaja, uz magistralnu cestu M17. U Šeheru je prošle godine izgrađena nova sportska dvorana, a ove godine organizatori turnira odlučili su ljubiteljima rukometa i mještanima ovog mjesta pokloniti nekoliko utakmica.

 

Zdici.info