Održana 15. sjednica OV u Žepču

15sjednicaov3Danas je s početkom u 10:00 sati u dvorani Općinskog vijeća u Žepču održana petnaesta sjednica Općinskog vijeća.

Usvojeni su zaključci prošle sjednice te je izneseno 11 točaka dnevnog reda koje su nakon izlaganja usvojene. Između ostalih usvojen je godišnji proračun općine Žepče za prošlu godinu, kao i plan rada općinske uprave Žepče za tekuću godinu. Izviješće o radovima javnih poduzeća – Doma zdravlja sa stacionarom, Opće biblioteke te RAŽ-a su također usvojena uz pohvale voditeljstvu. U sklopu ovih točaka direktorica Doma zdravlja Žepče dr. Ana Zlovečera-Jukić, naglasila je ključni projekt za ovu godinu – edukaciju stručnog osoblja koje će se kroz razne programe usavršavati te stjecati certifikate i priznanja u cilju poboljšanja rada ove ustanove. Direktorica RAŽ- Branka Janko je pohvalila svoje suradnike s kojima je u zajedništvu realizirala veliki broj projekata u protekloj godini, a direktorica Opće biblioteke Sabina Maličbegović je u svom kratkom obraćanju naglasila kako ovoj ustanovi nedostaju sredstva za nabavku lektirnih izdanja knjiga za učenike koji pohađaju osnovnu i srednju školu po hrvatskom nastavnom planu i programu. Prihvaćen je i prijedlog Odluke o pristupanju parcijalne izmjene Regulacijskog plana grada Žepče – Novo naselje te nacrt Regulacijskog plana „Novo Žepče“ o čemu će u skorije vrijeme biti i Javne rasprave na kojima će se prikazati i detalji ove točke.15sjednicaov1

Klikom na link ispod poslušajte osvrt presjedatelja OV Žepče Muhameda Jusufovića koji je ovom prigodom čestitao svim katolicima u pravoslavicima nastupajuće blagdane.

{soundcloud}

https://soundcloud.com/rpz_no1/muhamed-jusufovic-o-15-sjednici-ov

{/soundcloud}

postaja.ba (M.T.)