Sinoć je održana manifestacija Kristalno sunce 2017. u Domu kulture u Žepču

kristalnosunce25Sinoć je s početkom u 18:00 sati održana svečana manifestacija dodjela nagrada i priznanja najuspješnijim sportašicama i sportašima općine Žepče u 2017. godini. Dodjeljene su nagrade u 8 kategorija, a brojni posjetitelji su uživali i u revijalnom dijelu programa, u nastupima učenika glazbene škole Katarina Kosača Kotromanić te predstavnica KK Viktorija.

Večer su otvorili najuspješniji veterani i veteranke različitih sportova koji su dobili priznanja za svoje uspjehe. Na početku ove sportske manifestacije publici se s nekoliko riječi obratio predsjednik sportskog saveza Žepče, Vlado Lučić,  kao i načelnik općine Žepče Mato Zovko. Zatim je uslijedilo proglašenje najuspješnijih sportaša iz svih kategorija.

U kategoriji najuspješniji sportaš/sportašica s invaliditetom izabrana je Ljiljana Slišković, atletičarka. Najuspješnijim trenerom, proglašen je Ivan Šupuković koji predvodi kajak kanu klub 550 Žepče. Za najuspješniju žensku ekipu izabrane su juniorke karate kluba Viktorija, a za najbolju mušku ekipu izabrani su juniori rukometnog kluba Žepče.

Najuspješnija mlađa sportašica jest Josipa Adžić iz reda KK Viktorija, a rukometaš Ante Dragičević najuspješniji je mlađi sportaš za 2017.

Među nominiranim najuspješnijim sportašicama kajakašicom Miom Matijević i odbojkašicom Elenom Augustinović izabrana je Leonora Jakić, predstavnica KK Viktorija, a  za najboljeg sportaša općine Žepče za 2017. godinu izabran je rukometaš  RK Žepče Stjepan Malbašić u konkurenciji koja je uključivala nogometaša Ahmeda Omerčića i odbojkaša Ašira Mehmedovića. Nakon proglašnja najboljih i uručivanja posebnih priznanja i nagrada upriličen je domjenak za sve prisutne u Gradskoj kavani gdje su se nazočni nastavili družiti.

{gallery}zepce/20180224_kristalnosunce2017{/gallery}

postaja.ba (M.T.)