Pod pokroviteljstvom OSCE-a u Žepču se igra treći memorijalni odbojkaški turnir Monika Antolović

m DSC00662

Danas u 9:00 sati u sportskoj dvorani Srednje mješovite škole u Žepču održana je svečanost otvaranja 3. memorijalnog odbojkaškog turnira Monika Antolović koji pod pokroviteljstvom Misije OSCE-a u BiH organizira Međureligijsko vijeće općine Žepče.

206

Danas se natječu ženski odbojkaški klubovi: ŽOK Zavidovići, OK Maglaj, OK čelik iz Zenice, ŽOK Žepče i po prvi put na turniru sudjeluje i OK Panter iz Doboja. Kratkim obraćanjem turnir je otvorio predsjednik Međureligijskog vijeća Žepče velečasni Predrag Stojčević. Sudionike je pozdravio i ravnatelj Srednje mješovite škole Žepče Adil Gačić a profesor Zdenko Šašić je pročitao pjesmu posvećenu tragično preminuloj članici ŽOK-a Žepče Moniki Antolović.

Prvog dana natjecanja, dakle jučer, održana su natjecanja između ženskih ekipa srednjih škola iz Zavidovića, Maglaja i Žepča a prvo mjesto pripalo je ekipi SMŠ Žepče, druga je bila ekipa KŠC Don Bosco Žepče, treća Gimnazija Ethem Bičakčić iz Maglaja a 4. je pripalo Srednjoj tehničkoj školi iz Zavidovića.

Organizaciju turnira podržali su i općina Žepče, Srednja mješovita škola Žepče, Glazbena škola Katarina Kosača Kotromanić, Caritas Vrhbosanske nadbiskupije i Renovabis. Opširniji prilog s turnira poslušajte u ponedjeljak, 22. sječnja ujutor u 9:00 sati na našim valovima.

{gallery}zepce/20180120_monika{/gallery}

Postaja.ba (A.J.)