Večeras nastavka Božićnog turnira

turnirturnir 2017

Četvrti dan odigravanja utakmica na 5. božićnom malonogometnom turniru okončan je sinoć.

Odigrano je šest utakmica odnosno pet u glavnom dijelu turnira i jedna veteranska utakmica. Prvi sinoćnji susret bio je između ekipa Župa Žepče i UPTZK. U vrlo zanimljivoj utakmici rezultat je na kraju pokazao tko je bio bolji. Župa Žepče – UPTZK 3:0.

Drugu utakmicu igrali su veterani i to ekipa Papratnice i Gromovnika. Uvjerljivom pobjedom od 2:0 Papraćani su pokazali da još nisu za otpisati.

Treća sinoćnja utakmica između ekipa Profil Isolation i Elchy Tex/Gold donijela je najviše golova. Elchy Tex je protivnika svladao uvjerljivim rezultatom 1:8.

Pobjedom od 4:1 okončana je četvrta sinoćnja utakmica u kojoj je KŠC Don Bosco slavio u susretu protiv Golubinje.Peta utakmica je također bila veoma zanimljiva a sastale su se ekipe Orfanele/Bušići i MK United. U ovom susretu postignut je samo jedan zgoditak koji je bio dovoljan za pobjedu od 1:0 Orfanela/Bušića.

Ni u zadnjem sinoćnjem duelu nije bilo puno golova ali pobjedniku je i jedan bio dovoljan. Zadnji susret između ekipa SD Raketa i Gornje Ozimice okončana je pobjedom Ozimičana od 1:0.

Turnir se nastavlja i večeras a na rasporedu su sljedeći susreti:

17:30 NK Don Bosco – Župa Žepče

18:15 PU Žepče – Greiner Žepče

19:00 Veterani: Fenix/Sokoli – Papratnica

19:45 Bećirović d.o.o – SD Raketa

20:30 Auto Škola Emiko – Kumovi

21:15 RK Žepče – Enigma