Na Dan općine u Žepču održana i kulturno zabavna večer

 

m IMG_20171014_193619

U organizaciji Doma kulture Žepče održana je 14. listopada 2017. kulturno zabavna večer koja je započela u 19:30 sati u galeriji Ljerke Njerš otvaranjem izložbe slika nastalih na 2. likovnoj koloniji „Ismet Čahtarević“ na Martinskom Visu. Uvodnim pozdravom okupljenima se obratio direktor Doma kulture Miroslav Ilić. On je zahvalio sudionicima ovogodišnje kolonije na slikama koje su donirali za prodaju, a prihod je namijenjen Centru za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama u Žepču kao i okupljenim posjetiteljima, te pozvao načelnika Matu Zovku da službeno otvori izložbu.

 

{gallery}zepce/20171015_slike01{/gallery}

{gallery}zepce/20171015_slike02{/gallery}

Ovogodišnju koloniju organizirali su Dom kulture i udruga građana CERDA iz Žepče a tridesetak slika nastali na njoj, čiji su autori Alojzije Gašparević, Višnja Markanović, Mustafa Faljić Falja, Perica Gazibarić, Ensil Bato Hasandžiković, Saša Zečević, Valentina Zlatić, Šemso Muhić, Ratko Lješić, Mirjana Tadić, Asim Goralija i Ana Marinčić posjetitelji će moći pogledati i kupiti svakim radnim danom do 14. studenog 2017. u vremenu od 10 do 12 sati u galeriji Ljerke Njerš.

U 20:00 sati ispred galerije, odnosno Doma kulture, upriličena je Ribarske večer koju su uz Dom kulture organizirali i članovi Sportsko ribolovnog društva Bosna iz Žepče. Posjetitelji su mogli besplatno kušati ribarske specijalitete iz kuhinje žepačkih ribolovaca uz što se nudilo vino, pivo i sokovi, također besplatno. Za dobru glazbu bila je zadužena rock skupina iz Zavidovića Lazy band i ljubitelji dobre svirke u živo koji su sinoć ostali kod kuće itekako imaju razloga za žaljenje. Dečki su večer otvorili Sultanima svinga i nastavili u istom ritnu do kasno u noć pa je, za žepačke prilike, brojna publika uistinu uživala.

{gallery}zepce/20171015_slike03{/gallery} 

Postaja.ba (A.J.)