Radiopostaji Žepče dodijeljeno Javno priznanje općine Žepče

rpz pohvalnica

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Žepče koja je povodom dana općine 14. listopada održana danas u Žepču Radiopostaji Žepče je uručeno Javno priznanje općinskog načelnika. Pohvalnicu za doprinos unaprjeđenju informiranja i promoviranja općine Žepče načelnik općine Mato Zovko uručio je uredniku Radiopostaje Žepče Anti Jukiću.

Radiopostaju Žepče u obliku u kojem i danas egzistira pokrenula je prije deset godina privatna tvrtka „K-projekt d.o.o.“ na čelu s direktorom Marinkom Jukićem. Regulatorna agencija za komunikacije je 2. srpnja 2007. godine Radiopostaji Žepče dodijelila dozvolu za emitiranje programa na frekvenciji 95,9 MHz a s emitiranjem programa  kreće se 18. prosinca iste godine. Prvi urednik bio je Brane Vrbić a uz njega ekipu su tada još sačinjavali Mirjana Balukčić i Anto Jukić. Ubrzo potom pokreće se i službeni internetski portal Radiopostaje Žepče Postaja.ba na kojem se i danas mogu pratiti sve aktualnosti iz Žepča i šire okolice te izravno slušati program Radiopostaje Žepče.

Javno priznanje koje je danas dodijeljeno Radiopostaji Žepče je priznanje dugogodišnji trud i zalaganje na polju informiranja svih sadašnjih i bivših djelatnika Radiopostaje Žepče: Brane Vrbića, Mirjane Balukčić, Vesne Tadić, Kristine Jukić, Ane Ezgeta, Ane Tomić, Marine Tadić i Ante Jukića, menadžmentu tvrtke K-projekt, kao i nekolicina uposlenika koji su kraći period proveli u Radiopostaji Žepče.

Radiopostaja Žepče se ovim putem zahvaljuje Općini Žepče na dodijeljenom priznanju, vjernim slušateljima Radiopostaje Žepče i čitateljima portala Postaja.ba na potpori, poslovnim partnerima i suradnicima, kao i svima koji su prepoznali naš trud i zalaganje. Ovo priznanje nas ujedno i obvezuje da ne iznevjerimo povjerenje koje nam je ukazano.

Urednik Radiopostaje Žepče Anto Jukić