U Žepču održana humanitarna akcija “Uzmi zimnicu, ostavi donaciju za djecu s posebnim potrebama”

m DSC08848

Danas je u Žepču Udruženje građana Fojničani u suradnji s HKDU Naša baština iz Globarice i Udruženjem Cicmanka Novi Šeher, ispred Doma kulture upriličilo humanitarnu izložbu zimnice koju su pripremile same članice ovih nevladinh organizacija a sva prikupljena sredstva će biti donirana Centrima za djecu i odrasle s posebnim potrebama u Žepču i Maglaju. Nastavak je ovo aktivnosti na realizaciji projekta „Žene mira“ a u sklopu kojeg je prošlog vikenda održana izložba rukotvorina u Žepču i Maglaju, a nešto ranije i druge aktivnosti: Globarička kotlićijada, Fojnički susreti i druge. Izložba je počela u 10:00 sati a ista će se održati i u Maglaju ispred Biblioteke,  sutra 8. listopada 2017. od 10:00 sati.

“Uzmite zimnicu a ostavite donaciju za djecu s posebnim potrebama”, moto je pod kojim se provodi ova hvale vrijedna akcija a organizatori, UG Fojničani, su uvjereni kako će građani Žepča i Maglaja i ovaj put pokazati svoju spremnost podržati humanitarne projekte.

“Veselimo se vašem dolasku i podršci da zajednički prikupimo sredstva za one koji svakodnevno trebaju našu pomoć”, poručuju organizatori.

{gallery}zepce/20171007_fojnicani{/gallery}

Postaja.ba (A.J.)