Viktorijanke donijele nove medalje svom klubu

viktor 011

Proteklog vikenda odnosno u subotu 30. rujna se u Mostaru održalo Državno prvenstvo u karateu za kadete, juniore i U21 na kojemu je sudjelovalo 7 članica karate kluba Viktoria iz Žepča.

Viktorijanke su i ovog puta napravile dobre rezultate a iz uprave kluba su naglasili da su zadovoljni postignutim te da ništa manje nisu očekivali od svojih članica. Na subotnjem natjecanju Martina Jakić je ponijela titulu viceprvakinje U21 žene nakon 3 meča, Josipa Adžić je prvakinja države u kategoriji kadetkinje nakon 4 meča a Leonora Jakić je prvakinja kate pojedinačno juniorke nakon 4 meča. Ekipno su djevojke nakon 3 odrađena meča osvojile prvo mjesto te se okitile zlatom. Ono što je bitno naglasiti, smatraju iz uprave, jest da su Frančeska Jakić i Matea Radić poslije odlična 3 meča ipak ispale u osminama finala.

Iz uprave kluba su također pohvalili organizatore turnira koji su osigurali za šest najboljih natjecatelja poklone a radi se o sportskoj jakni Givova. Među natjecatljima koji su nagrađeni ovim poklonom našla se i viktorijanka Leonora Jakić.

{gallery}zepce/20171002_karate_medalje{/gallery}

Foto: Facebook profil KK Viktoria


Postaja.ba (A.T.)