Turnir MZ: Čusto Brdo svladalo Preko, Tatarbudžak Ljeskovicu a Radovlje Vitlace

turnir tatarbudzakU četvrtak je susretima 3. kola nastavljen malonogometni turnir mjesnih zajednica općine Žepče. Nova tri boda osvojile su MZ Čusto Brdo, MZ Tatarbudžak i MZ Radovlje.

U skupini C snage su odmjerili Preko i Čusto Brdo. Pogocima Marina, Darka i Dejana Miličevića Čusto brdo je slavilo rezultatom 3:2. Golove za preko postigli su Ašir Mehmedović i Idriz Hodžić. Igrač utakmice bio je Dejan Miličević.

Treće kolo je u skupini F donijelo susrete Tatarbudžaka i Ljeskovice te Radovlja i Vitlaca. Tatarani su uvjerljivo slavili protiv Ljeskovice 4:1. Već u 1. minuti Anton Tadić postiže pogodak za vodstvo 1:0, a sljedeća dva djelo su njegovog brata Nikole u 7. i 24. minuti. Ovim pogocima Nikola je zapečatio sudbinu protivnika, ali i definitivno potvrdio epitet najboljeg pojedinca meča. Treći se u listu strijelaca kod ekipe iz Tatarbudžaka upisuje mladi Franjo Adžić u 27. minuti. Jedini pogodak za Ljeskovicu postigao je Dragan Lupić u 21. minuti.

U susretu između Radovlja i Vitlaca mreže su se tresle 9 puta, ali ona na golu Vitlaca tresla se duplo više. Radovlje – Vitlaci 6:3. Poveli s Vitlačani u 3. minuti preko Besima Badnjara, u 5. poravnava Admir Mujić, a u 12. Mujo Badnjar ponovno dovodi MZ Vitlace u vodstvo. Samo dvije minute Vitlačani su zadržali prednost. U 14. minuti na scenu stupa Filip Relotić koji u 14., 28., i dva puta u 30. minuti trese protivničku mrežu. Igor Marić bio je strijelac na Radovlje u 26. minuti. Igrač susreta bio je sinoć neumoljivi Filip Relotić.

Večeras su na programu slijedeće utakmice: U 20:00 sati sastaju se Gornja Lovnica i Gornji Lug, 20:45 Ponijevo i Opšenik a večer će zstvoriti susret između Ljubne i Osove u 21:30.