Načelnik Mato Zovko primio učenike generacije

m DSC09853

Načelnik općine Žepče Mato Zovko danas je u 11 sati upriličio svečani prijam uza učenike generacije osnovnih i srednjih škola s područja općine te im tom prilikom uručio i prigodne nagrade. Uz načelnika, prijamu je nazočila i Jasminka Hodžić ispred ureda za opću upravu i društvene djelatnosti. Obraćajući se nazočnim učenicama i učenicima načelnik Zovko im je čestitao na uspjesima koje su postigli u dosadašnjem učenju i zaželio da u nastavku školovanja, u srednjim školama i fakultetima koje su odabrali, jednako tako budu uspješni.

Dodao je kako nagrade koje im je uručio imaju više simboličku vrijednost, a da je dokaz istinske brige za njih općinska stipendija svim učenicima generacije, koji nastavljaju školovanje na fakultetu.

Ovogodišnji učenici generacije su:  Iz OŠ Žepče Erika Ramljak, po Hrvatskom nastavnom planu i programu, i Halida Omerašević po Bosanskom nastavnom planu i programu, Filip Perković iz OŠ fra Grga Martić Ozimica, Amina Mehinović iz OŠ Abdulvehab Ilhamija Željezno Polje,  Harun Kamerić iz OŠ Begov Han i Dino Hrnjć iz osnovne glazbene škole Katarina Kosača Kotromanić.

Najboljim učenicima u srednjim žepačkim školama za ovu godinu proglašeni su: Nikolina Jukić iz Opće gimnazije i Marija Martić iz Tehničko obrtničke škole KŠC-a Don Bosco, Džemila Badnjar po BNPiP i Anja Lovrić po HNPiP iz Srednje mješovite škole te Marko Markanović iz srednje glazbene škole Katarina Kosača Kotromanić.

{gallery}zepce/20170622_ucenici{/gallery}