Održan završni koncert učenika glazbene škole Katarina Kosača Kotromanić

 

naslovna zavrsni_01

U glazbenoj školi Katrina Kosača Kotromanić sinoć u 18:00 sati je održan Završni koncert učenika a oni su se posjetiteljima predstavila nizom skladbi koje su učili i vrijedno izvježbali za ovu priliku.

Koncert je započeo Sinatrinom pjesmom What a Wonderful World u izvedbi zbora glazbene škole a u nastavku koncerta posjetitelji su mogli uživati u Mozartu kojeg su na klaviru četveroručno izvele najmlađe učenice Lorena Omerović i Karmela Udovčić zatim je Bernarda Jukić na violini izvela Veseli ples od C.W. Glucka te se dalje prdstavilo dvadesetak učenika osnovne škole sa svojim skladbama. Između ostalih nastupili su Ilda Osmanović na klaviru, Denisa Fejzić na violini, Luka Tomić na gitari a tko je još sve nastupio možete pogledati u našoj foto galeriji.

{gallery}zepce/20170615_01_zavrsni_k{/gallery}

Nakon što su se predstavili učenici osnovne glazbene škole usljedila je dodjela pohvalnica i diploma učenicima koji su se natjecali na kantonalnim, federalnim i državnim natjecanjima te ostvarili dobre rezultate. Zahvalnice su također dodjeljene i profesorima glazbene škole. Druženje se dalje nastavilo ali ovog puta uz izvedbe srednjoškolaca glazbene škole.

U nastavku su se nizale skladbe, smjenjivali izvođači i instrumenti, klavir je pratio violinu iza koje je slijedila gitara solo pa u duetu pa ponovno klavir i tako redom. Prekrasne skladbe i instrumenti u rukama mladih glazbenika priredili su sinoć nezaboravne trenutke svim ljubiteljam lijepih nota. Kako je to sve izgledalo pogledajete u našoj galeriji:

{gallery}zepce/20170615_02_zavrsni_k{/gallery}