Četvrti porazu u nizu za RK Žepče, Lovrić i Malbašić pozvani u reprezentaciju

cetvrti poraz_RK

RK Žepče je proljetni dio natjecanja Prve rukometne lige F BiH započeo pobjedom u prvom kolu, nakon koje je usljedio niz poraza. U subotu je  u Žepču gostavao RK Sloboda Solana iz Tuzle koji je Žepčacima nanjeo četvrti ovosezonski poraz. Konačni rezultat susreta bio je 26:29 za goste.

Tijekom cijele utakmice domaćini su bili rezultatski blizu suparniku ali unatoč dobroj igri nisu uspjeli doći do novih bodova. Emir Bajraktarević i Stjepan Jozinović su bili najefikasniji strijelci RK Žepče i to sa po 6 pogodaka, 4 pogotka postigao je Drako Matijević, po 3 gola dali su Stjepan Malbašić i Benjamin Šahinović, svoj doprinos s 2 pogotka dao je i Tomislav Jukić te Ante Dragičević i Stjepan keškić sa po jednim golom. U gostujućoj ekipi najefikasniji bio je Edin Cerić sa postignutih 7 pogodaka. Iz RK Žepče ističu da su ponosni na svoje momke te naglašavaju da dva najbolja pojedinca iz RK Žepče, Jozinović i Bajraktarević zajedno nemaju ni 36 godina dok u gostujućoj ekipi dvojica najboljih pojedinaca, Buljugija i Sabljić imaju preko 80 godina zajedno.

A da RK Žepče ima kvalitene igrače dokaz je i poziv iz Rukometnog saveza BiH za dva kadeta, odnosno Stjepan Malbašić i Luka Lovrić pozvani su da igraju za reprezentaciju Bosne i Hercegovine na međunarodnom rukometnom turniru koji će se održati u Grčkoj od 7. do 12. travnja 2017.