Polufinale IV. Božićnog malonogometnog turnira izborele ekipe: Udruga pedagoga TZO, Bex d.o.o Žepče, Caffe Bar Code i Papratnica

cetvrtfinale turnira_naslovna

Nakon veoma zanimljivih utakmica Božićnog turnira, odigranih sinoć, poznate su ekipe koje su izborile polufinale a to su: Udruga pedagoga TZO, Bex d.o.o Žepče, Caffe Bar Code i Papratnica.

Prva ekipa koja je izborila polufanale bila ekipa Caffe Bar Code, koja je u veoma zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici slavila protiv ekipe Tadić Cop rezultatom 3:2. Drugi četvrtfinalni suret pokazao je što sve znaju i mogu Papraćani koji su uvjerljivo slavili s 3:0 protiv ekipe Ponijeva. Treća ekipa koja je ušla u polufinale bila je ekipa Pedagoga nakon što su, uvjerljivim rezultatom 4:1, svladalai ekipu NK Žepče a najneizvjesnija utakmica i ona s najviše pogodaka bila je između ekipa Orfanele i Bex d.o.o. Žepče. Do samog kraja bilo je neizvjesno tko će ići dalje. Utakmica je završila neriješeno 4:4 te se pobjednik znao tek nakon izvođenja penala. Četvrta ekipa koja je ušla u polufinale bila je ekipa Bex d.o.o Žepeč, nakon što je bila bolja u izvođenju penala te je konačni rezultat bio 7:6.

Igrač koji je do sad postigao najviše pogodaka na turniru, ukupno 13, je Anto Bonić iz ekipe Papratnica. Drugi je Vlado Lučić iz Pedagoga, s postignutih 7 golova a na tećem mjestu su Željko Perković iz Coda i Matko Čančar iz ekipe Orfanele sa postignutih po 5 zgoditaka. Najbolji strijelac među veteranima je Damjan Šupuković iz Fenix/Sokola.

Rezultati sinoćnjih susreta:

Tadić Cop – Caffe Bar Code 2:3

Papratnica – Ponijevo 3:0

Udrug pedagoga TZO – NK Žepče 4:1

Orfanele – Bex d.o.o.Žepče 4:4, penali 6:7
Turnir se nastavlja i večeras, u četvrtak, po sljedećim rasporedu:

19:00 NK Don Bosco Žepče – uzrast 2007./2008.

19:30 Udruga pedagoga TZO – Bex d.o.o. Žepče

20:30 NK Don Bosco Žepče – uzras 2005./2006.

21:00 Veterani: Utakmica za 3. mjesto – Ljubna – Bojna Andrija Tadić

21:45 Caffe Bar Code – Paparatnica