UNRO podjelio pketića žepačkim mlišanima

paketici 04

U subotu, 17. prosinca tekuće godine Udruga nositelja ratnih odličja ZDK i općine Žepče razveselila je mališane, odnosno djecu članova udruge i dio djece razvojačenih branitelja, pripadnika HVO-a, podjelivši im paketiće za Božić i Novu godinu.

U dvorani Općinskog vijeća Žepče, djed Božićnjak je svojom pojavom razveselio 42 djece koja su se okupila te im uručio paketiće. Na samom početku, nazočnim su se kratko obratili Josip Trogrlić, predsjednik općinske udruge te predsjednik kantonalne udruge Dragan Janko i tajnik Jozo Ivandić. Oni su u svom obraćanju zaželjeli sretne i blagoslovljene Božićne i Novogodišnje predstojeće blagdane. Predsjednik udruge je još istaknuo, do ovu aktivnost udruga provodi petu godinu zaredom i da će nastaviti i u budućnosti. Ove godine udruga je osigurala 70 paketića za djecu članova udruge i dio djece razvojačenih branitelja koji će biti podijeljeni u općinama Usora, Žepče i Maglaja.

Dva dana ranije ova aktivnost je realizirana u Usori u organizaciji općinske i kantonalne udruge nositelja ratnih odličja HVO-a a tom prilikom podijeljeno je 28 paketića.

Uz pjesme, koju su djeca namijenila djedu Božićnjaku, koji je sve ugodno iznenadio, radost i veselje trajalo je tijekom čitave manifestacije. Veliku pomoć u organizaciji ove aktivnosti pružile su djelatnice JU Opća Knjižnica Usora na čelu sa ravnateljicom Daliborkom Matošević, koje su uložile napor i stvorile ugodnu i prijatnu atmosferu kao za djecu tako i za odrasle.

{gallery}zepce/20161219_paketici_2016{/gallery}