Preliminarni rezultati natječaja za stipendije zaklade “Za mudrost i Plemenitost – Pro sapientia et clementia”

zaklada za_mudrost_i_plemenitost

Na Natječaj Zaklade „Za mudrost i plemenitost-Pro sapientia et clementia“ za akademsku godinu 2016./2017., prijavilo se ukupno 262 studenta.

Na sjedinci Upravnog vijeća Zaklade održanoj 23. studenog 2016., donešena je odluka o dodjeli ukupno 100 stipendija. Od toga, tekuće akademske godine dodijeljeno je 38 novih stipendija.

Dana 09. prosinca 2016. godine u 11:00 biti će svečano potpisivanje Ugovora s novim stipendistima Zaklade, u auditoriju KŠC-a „Sv. Josip“ Sarajevo, Mehmed paše Sokolovića 11.

Novi stipendisti akademske godine 2015./2016. iz Žepča:

Tomislav (Jozo) Dunđer
Žepče SVEMO, građevina IV.
Mateja (Ivo) Jurčević Žepče SVEMO, hrvatski jezik i pedagogija III.
Matea ( Mato) Jurić Žepče SVEMO, agronomija I.
Iva (Josip) Trogrlić Žepče SVEMO, ekonomija I.

Kandidati koji smatraju da su povrijeđena njihova prava mogu uložiti isključivo pismeni prigovor Upravnom vijeću Zaklade, u roku od osam dana od dana objave rang liste, poštom, na adresu: „Zaklada za mudrost i plemenitost-Pro sapientia et clementia“, Mehmed paše Sokolovića 11, 71 000 Sarajevo.

Upravno vijeće Zaklade će u roku od osam dana donijeti konačnu odluku po prigovoru. Kandidati koji nisu dobili stipendiju mogu preuzeti svoju dokumentaciju na glavnoj porti KŠC-a, na gore navedenoj adresi.

Lista studenata koji su upisali narednu godinu studija, i time stekli uvjet za produženje stipendije, za akademsku godinu 2015./2016.

Bakula (Ilija) Anto Žepče Strojarstvo i računarstvo, MO, V. godina
Barešić (Ilija) Magdalena Žepče Engleski i njemački jezik, MO, II. godina
Vidović ( Drago) Josip Žepče Medicinski fakultet, MO, VI. godina


 

KSCDONBOSCO.BA