Šesta pobjeda u nizu za RK Žepče

 

rk epe_-_RK_Gradaac

U susretu 10. kola Prve lige Federacije u rukometu – grupa sjever, žepački rukometaši su u gostima svladali ekipu RK Gradačac rezultatom 32:31.

Ovo je Žepčacima 6. pobjeda u nizu do koje su, ovog puta, stigli nešto teže ali su im zato ovi bodovi još i draži. U “tjesnoj” utakmici, naši rukometaši su se izborili za još jednu pobjedu. U tome su, kao i uvijek, pomogli Stjepan Jozinović i Marko Mrkonjić sa po 7 pogodaka, s njima u koraka išao je i Luka Lovrić koji dao 6 golova, 5 pogodaka postagao je Slaven Barbarić, 4 Darko Matijević a svoj doprinos dali su i Stjepan Keškić, Stjepan Malbašić i Alen Marković sa po 1 zgoditkom. Protivničkoj ekipi nije pomogao ni izvrsno raspoloženi Jasmin Hrnjić koji je za Gradačac postigao čak 12 pogodaka te je konačni rezultata bio u korist Žepčaka a ovom pobjedom RK Žepče je utvrdio svoje 4. mjesto na tabeli.

Tabela nakon 10. kola:

1. RK Kakanj – 24 boda

2. RK Gračanica – 24 boda

3. RK Sloboda Solana – 24 boda

4. RK Žepeč – 18 bodova

5. RK Bosna – TS – 15 bodova

6. RK Sana 7 – 12 bodova

7. RK Lukavac – 10 bodova

8. RK Čelik Junior – 7 bodova

9. RK Gradačac – 6 bodova

10- RK Krivaja 2 – 5 bodova

Posljednje, 11. kolo Premijer lige FBiH, u dvoranu KŠC “Don Bosco” u Žepču dolazi ekipa RK Krivaja-2. Našim razigranim momcima želimo da osvoje nova tri boda.