RK Žepče nastavlja niz nepobjedivosti

rk zepce2016

Rukometaši Žepča su u nedjelju 20. studenog 2016. pobjedom u 9. kolu prve rukometne lige Federacije nad ekipom RK Črlik junior iz Zenice s 35 : 24 nastavili niz pobjeda. Petu pobjedu po redu Žepčaci su više nego uvjerljivo ostvarili uz veliku podršku gledatelja u dvorani KŠC-a Don Bosco.

Pitanje pobjednika bilo je riješeno već u prvom dijelu. Izabranici Envera Bajraktarevića i Josipa Klarića su na odmor otišli s 6 golova prednosti, 19:13, što im je omogućilo mirniji nastavak susreta. Prednost Žepča se do kraja susreta kontinuirano povećavala do konačnih 35:24. Bila je to odlična predstava kompletne momčadi a ritam igri davali su ponajviše Jozinović, Matijević i Mrkonjić koji postižu po 8 pogodaka. U listu strijelaca upisali su se i Luka Lovrić s 4, Slaven Barbarić koji se odlično snašao na poziciji beka kao i Tomislav Jukić na poziciji pivota s po 3 pogotka, i Stjepan Keškić s 1 pogotkom.

Oko 300 gledatelja  bučnim je navijanjem pozdravljalo svaki dobar potez domaćih igrača, a susret se u izravnom video streamingu mogao pratiti i na facebook stranici kluba.

Ovom pobjedom RK Žepče zadržao je 4. poziciju na ljestvici. Prvoplasirana je ekipa Gračanice, drugu poziciju zauzima Kakanj i na trećem mjestu je Sloboda Solana. Do kraja polusezone su još dva kola i Žepčaci imaju realne izglede da na zimsku stanku odu kao trećeplasirani. Sloboda Solana će naredne dvije utakmice igrati protiv dvije prvoprvoplasirane, dok Žepče ima susrete s dvije posljednje plasirane ekipa. U narednom kolu Žepčaci gostuju u Gradačcu, a sezonu ce završiti na domaćem terenu utakmicom protiv Krivaje 2.

U poluvremenu jučerašnje utakmice potpisan ugovor o sponzoriranju RK Žepče od strane Armani trade-a, kojim se ova žepačka tvrtka između ostalog obvezala Rukometnom klubu Žepče donirati po 10 pfeninga za svaki prodani akcijski artikl.