FOTO: Rukometni klub Žepče gostovao u u emisiji TV bingo show Federalne televizije

bingo 14

Na poziv Lutrije BiH i Federalne televizije Rukometni klub Žepče gostovao je u emisiji TV bingo show Federalne TV u kojoj su izvučeni brojevi 43. kola igre Bingo Lutrije BiH. Uz igrače kluba, u petak 21.10. 2016. u 20:10 u studiju Federalne televizije bili su članova rukovodstva kluba, roditelji igrača i prijatelji kluba.

Uz srdačan prijam i gostoprimstvo, gosti iz Žepča mogli su se radovati i vrijednim nagradama Lutrije BiH koje su osvojili tijekom emisije. A razloga za radovanje ima i Uprava RK Žepče jer je Darko Andrijević bio sretne ruke i u igri „Strugalica“ osvojio je 8 000 KM koje će, kako je i sam kazao, itekako dobro doći i pomoći rad kluba. Sredstva će prvenstveno biti uložena u rad s djecom i mlađim uzrasnim kategorijama, na što su posebno ponosni u RK Žepče, kazao je Andrijević. Također se u ime RK Žepče zahvalio Federalnoj televiziji i Lutriji Bosne i Hercegovine na pozivu za sudjelovanje u emisiji i na vrijednim nagradama.

Predsjednik uprave Rukometnog kluba Žepče Ivo Klarić se također zahvaljuje Lutriji BiH i FTV-u, te svim prijateljima kluba, a posebno onima koji su jučer izdvojili vrijeme i odlaskom u Sarajevo još jednom potvrdili svoje prijateljstvo i podršku klubu.

{gallery}zepce/20161022_bingo{/gallery}

Foto: FTV

Ukoliko niste gledali izravni prijenos emisije 43. kola TV Bingo show, snimku pogledajte OVDJE.