“Sjajni momci” u subotu u Žepču

sjajnimomci bkc_sarajevo2

Popularni glumački trio, poznat iz serije”Lud, zbunjen, normalan”, odnosno Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović, sa malih ekrana sele se na daske koje život znače, odnosno na pozornicu.

U subotu, 22. listopada u kino dvorani Doma kulture u Žepču, ovaj slavni trio predstaviti će se žepačkoj publici u hit komediji “Sjajni momci”.

Ova predstava je rađena po tekstu Neila Simona, orginalni naziv je Sunshine Boys, a govori o dva umirovljena komičara, Hariju i Aliju, koji dobiju priliku sudjelovati u TV emisiji posvećenoj komediji. Njohov zadatak u toj emisiji je da svoj dugo godina igran skeč “Kod doktora” ponovno odigraju, samo što postoji jedan problem. Njih dvojica ne razgovaraju već dvanaest godina. Oni će pokušati obnoviti svoj čuveni skeč ali uz niz nesuglasica i razmirica, nastup će postati komični fijasko. Kako će to sve u stvarnosti izgledati, možete pogledati u subotu, 22. listopada u kino-dvorani Doma kulture u Žepču s početkom u 19:30h a ulaznice je potrebno rezervirati na vrijeme u tajništvu Doma kulture.