RK Žepče: U subotu prva ovosezonska utakmica na domaćem terenu

rukometni klub_zepce_2016

Prvu ovosezonsku utakmicu pred domaćom publikom rukometaši RK Žepče odigrat će u subotu 1. listopada u 18:30 sati. U goste im dolazi neugodan protivnik, RK Gračanica koji će ove sezone pokušati izboriti povratak u premijerligaško gruštvo. S druge strane, žepačka momčad u novu sezonu ulazi s realnim ambicijama, kadetskog prosjeka godina momčadi i novim trenerom.

U ovoj sezoni momčad će s klupe, uz pomoćnika Josipa Klarića, voditi iskusni igrač i  trener Enver Bajraktarević, pa su u klubu s pravom uvjereni da će RK Žepče i ove sezone igrati važnu ulogu u gornjem dijelu ligaške ljestvice.

Prve utakmice Prve rukometne lige Federacije u sezoni 2016. – 2017. odigrane su proteklog vikenda. U svom debitantskom nastupu na klupi RK Žepča Enver Bajraktarević je sa svojim izabranicima pretrpio minimalan poraz na gostovanju u Lukavcu. Zahvaljujući ponajprije sreći domaćini su slavili rezultatom 27:26, a gol za pobjedu Lukavčani su postigli u zadnjim sekundama meča.

Susret drugog kola između RK Žepče i RK Gračanica igra se u sportskoj dvorani Don Bosco u Žepču u subotu 1. listopada u 18:30 sati, a ulaz je slobodan. Iz kluba pozivaju gledatelje da dođu dati podršku domaćim momcima i da se sami uvjere zašto u posljednje vrijeme sve više poziva za nastupe u mlađim rukometnim selekcijama reprezentacije BiH dolazi u Žepče.